Innlegg

Pappkrus med logo | Tannlege Tenenrs venner | Drammen

Tannkoppen lokker frem smilet

Logokoppen som skal gjøre pasienten komfortabel i stolen og lokker frem et smil? Det er noe som SKG Emballasje aldri har levert før. Amit Garg, daglig leder i SKG, tok utfordringen fra Tenners Venner i Drammen. Målet var å designe en tillitsfremmende, avledende pasientkopp for spytteskålen ved tannlegestolen.

Ingenting å frykte fra tannlegen

Sammen med tannlege Kiran kom vi frem til en bitte liten enkeltveggkopp på 110 ml (4oz). På koppen er det trykket Tenners Venner sin logo, en smilende fornøyd tann som ikke har noe som helst å frykte fra tannlegen. Logoen på koppen er også utgangspunkt for en illustrasjon fra kunstneren doodle // drodle aka Therese Sophie Holt fra Drammen. Drammenserens tannvenn i storformat henger sentralt på veggen i behandlingsrommet. Sammen sørger bilde og kopp opp for en velkommen avledning på tannlegestolen.

Tannlege Kirans nye logokopp virker som ønsket. Den skaper sammen med drodle’s illustratsjon i bakgrunn en mer avslappet atmostfære på behandlingsstolen.

Logokoppen flytter inn

I går kunne vi besøke vår nyproduserte 4 oz-kopp i sin naturlige omgivelse hos Tenners venner i Drammen. Der traff vi på hyggelige jenter med et stort hjerte for pasienter. Her satt latteren lett hos alle, og disse fire gjør alt for at tannlegebesøket blir så behaglig som mulig.

Med så god støtte av blide behandlere vil den lille tann klare seg så fint med den store oppgaven sin!

Pappkrus med logo | Tannlege Tenenrs venner | Drammen
Tannkoppen ble raskt beslaglagt, og vår firmafotograf Ida Skustad Moe trillet frem brede smil fra fornøyde tannkoppeiere.

5 Spørsmål til Tenners Venner

Etter en kort og effektiv fotoøkt var alt i boks. Vi fikk noen minutter igjen for en hyggelig prat. Tannlege Kiran tok seg tiden og svarte på SKG sine spørsmål:

1. Heispitch: Hvem er Tenners venner i tre setninger?

– Tenner har mange fiender, men få venner. Det er det logoen vår symboliserer. Vi er to tannleger og to tannhelsesekretærer som elsker jobben vår, og gjør vårt beste for at pasientene skal føle seg trygge hos oss. Vi streber for å tilby kvalitet og god service.

2. Hvordan ble det til at dere bruker en egen logokopp?

– Amit var innom oss for kontroll, og da han skulle skylle munnen kommenterte han at det ville vært hyggelig med en logokopp istedenfor de enkle plastbegrene som er vanlig. Jeg synes dette var en kjempegod idé, snart var prosessen med å designe logokoppen i gang, og resultatet ble en kjempesøt liten kopp med Tenners Venners egen logo.

3. Hva var din første tanke, da du pakket opp esken med kopper?

– Glad! Jeg ble kjempeglad da jeg så koppene for første gang, og de var enda finere enn forventet.

4. Hva sier pasientene dine om de ?

– De som legger merke til den påpeker at de er fine, de synes det er hyggelig med noe annet enn de vanlige, kjedelige hvite koppene. Akkurat den reaksjonen vi hadde håpet på.

5. Hva fyller dere i deres logokopp?

– Vann. Selv om vi skulle ønske vi kunne tilby pasienter noe annet en gang iblant.

Tenners Venner AS
Facebook:  https://www.facebook.com/Tennersvenner/
drodle // doodle
Kunstner Therese Holt fra Drammen
Nettside: drodle.biz
Instagram: @theresesophie.doodleart
Facebook: therese.holt.DoodleArt

God reklame med logoposen på TV3

Har du sett? I går var vi på TV3 med et av våre spesialproduserte handlenett til Anita Christensen. Takk for at du handler hos oss, Anita! Nå ble vi skikkelig stolte.

Eventyrlig Oppussing hadde handlet inn råstilige puter hos Anita Christensen Interiør & Systue, og fikk et godt og romslig logonett med på kjøpet. Hele den store baggen ble en reklameflate og godt synlig på skjermen! Slik kan det gå når du har en egen logopose til butikken din…

Handlenett XXL med logo, ekstra stort | Handlenett | SKG - Spesialister innen profilert emballasje
Eventyrlig oppussing: 2015 • Norge • Sesong 1, Episode 5
Interiørdesigner Halvor drar på tur til Telemark for å pusse opp en sommerhytte på en øy som heter Skarveset ved kysten. Han skal hjelpe søskenflokken Aas, som nylig har arvet hytta og det tunge ansvaret med å holde stedet ved like. Skjærgårdsidyll, havbris og et fattig innredet uteområde. Halvor setter igang et ambisiøst prosjekt, og møter mye motstand underveis.

Anita Christensen Interiør & Systue

Anita Christensen har over 25 års erfaring med sømoppdrag for en rekke arkitekter, interiørkonsulenter og private kunder. AC tar oppdrag for både offentlig og privat næring rundt i hele landet. Butikken holder til i Elisenbergveien 37 B i Oslo. I systuen er det et stort utvalg av tekstiler fra Europas ledende leverandører. AC produserer alt innen interiørsøm, som feks ulike gardiner, lifter, sengeskjørt, sengetepper, puter, med mer. For å ta korrekte sømmål og tilby profesjonell montering kommer AC på hjemmebesøk.

P.S. Du finner de fineste ting til ditt eget hjem hos www.acinterior.no