Eksklusive gaveesker med trykk til Murlong Cres. | Esker og gaveinnpakning | SKG - Spesialister innen profilert emballasje
  • Inspirasjon

Premium esker til bærekraftig slow-fashion

Spesialtilpassede produktesker til top-tier motekolleksjoner, skaper effekt for Murlong Cres. Det norske fashionmerket forventer en kombinasjon av produkter med premium kvalitetsfølelse, rask kundeservice og riktig veiledning av sin emballasjeleverandør. Les mer om hvordan Murlong Cres sender håndprodusert designerfashion fra sitt studio i Norge og ut til verden.

SKG Emballasje har besøkt gründer Kaja Høglund i nyåpnet studio. At begge holder lokalt til med showroom i samme hjemby, var en hyggelig overraskelse og oppdaget av ren tilfeldighet, da vareprøvene skulle fotograferes på showrommet.

Hva er historien bak Murlon Cres?

– Da jeg studerte grafisk design i Australia, valgte jeg å designe et klesbrand som sluttprosjekt. Prosjektet var å designe nettside, logo og andre grafiske produkter, men da jeg flyttet hjem til Norge ønsket jeg å gå videre med klesmerket, og brukte da det jeg hadde laget.

Murlong Cres er oppkalt etter gatenavnet der jeg bodde i Australia. I logoen finner man også postkoden derfra, og inspirasjonen er hentet fra formen på en retro postkasse, samtidig som den symboliserer bærekraft. Når det gjelder fargen ønsket jeg en eye-catching farge som også oppleves som eksklusiv, og da falt valget på den dype røde.

Hvem er du på jobb?

-Jeg har mange ulike hatter; Jeg er sjefen, den som forhandler avtaler, jeg designer klærne og pakker ordre.

Bedriften min er altoppslukende, og egentlig hele min personlighet!

Kaja Høglund, gründer og eier
Murlong Cres.

Hva brenner du for?

-Jeg brenner for å lage klær som får folk til å føle seg bra, som er av god kvalitet og kan brukes om og om igjen, kanskje også gis videre. Jeg ønsker også at de som lager klærne skal ha det bra. Det er mye negativt i klesindustrien, og jeg ønsker å være et motsvar til dette.

Hvordan ble den nyåpnede butikken mottatt i Drammen?

-Veldig bra! Til tross for at mine kunder hovedsakelig kommer fra USA og Europa, var det mye trafikk i butikken da jeg åpnet. Mange hadde kjørt i flere timer for å komme innom.

Hvorfor falt valget på akkurat denne typen eske?

-Jeg likte at den ser ut som en eksklusiv gaveeske, som passer bra til klærne. Jeg sender eskene i posten til kundene, og den har utrolig god kvalitet og holder seg bra hele veien til kunden. Selv hele veien til USA!

Hvorfor valgte du SKG som leverandør?

-Jeg opplevde rask responstid fra dere, og fikk god hjelp til å produsere akkurat det jeg trengte.

Hva finner vi i din personlige gaveeske?

-Jeg handler ikke mye, og bruker nesten kun mine egne design. Om jeg først kjøper noe ønsker jeg at det skal symbolisere noe eller ha sentimental verdi, for eksempel fra en oppnåelse eller fra en reise. Jeg handler heller få, eksklusive ting.

Takk for en titt bak kulissene, Kaja. Vi ser frem til videre samarbeid!

Murlong Cres 
Web murlongcres.com
Instagram @murlongcres
Pinterest @murlongcres
Tik Tok @murlongcres
Renée Hjortland Johnsen 
Kunderådgiver i SKG Emballasje AS
renee@skg.no

Tok bilder og førte intervjuet for SKG Emballasje AS. Renée er vår nye kollega med fokus på esker og gaveinnpakning. Hun er en dyktig emballasjedesigner, fotograf og digital skaper som løser kundens små og store utfordringer. Hennes sprudlende personlighet kommer sammen med et lysende smil.