Innlegg

Sponset pappkopp med logo | Samfunnskoppen | Revolve NTNU Avduking | SKG - Spesialister innen profilert emballasje

Revolve NTNU: Avdukings-kopp til årets racerbiler

Etter måneder med hardt arbeid avduket Revolve NTNU den 17. juni 2021 sine to racerbiler elektriske LUNA og førerløse ATMOS. Årets event ble streamet med et hundretalls gjester til stede. Til avdukingen sponset SKG med en logokopp til servering av snacks. Det gjorde SKG gjerne for så engasjerte studenter! 

Sponset pappkopp med logo | Samfunnskoppen | Revolve NTNU Avduking | SKG - Spesialister innen profilert emballasje
Nyutvikling LUNA har blitt designet og produsert fra bunn av på kun ni måneder. ATMOS er en videreutvikling av 2018-bilen som har fått en stor overhaling med avanserte autonome systemer.

5 Spørsmål til Emma fra Revolve NTNU

Emma Stein, markeds- og finanssjef i Revolve NTNU, forteller om et vellykket arrangement, der logokoppene gjemte seg i kulissene som et lite, eksklusivt ekstra.

1. Heispitch: Hvem er du for Revolve?

Jeg sitter i styret og er markeds- og finanssjef for Revolve NTNU og representerer Revolve utad. Arbeidsdagene mine er veldig varierte, de består av alt fra møter med sponsorer og rekruttering av nye medlemmer til budsjettarbeid og logoplassering på bilene våre. Det aller kuleste med jobben er så klart at jeg får jobbe med smarte mennesker og raske biler!

2. Hvordan ble det til at dere bruker en egen logokopp?

Vi arrangerer hvert år en storslått avduking av våre nye biler, da vi i år skjønte at det kom til å bli et noe mindre antall gjester ønsket vi å gi arrangementet et mer eksklusivt og gjennomført, og da var bla. logokopper en perfekt måte å gjøre dette på

3. Hva var din første tanke, da du pakket opp esken med kopper?

Min første tanke var at koppene var over all forventning. Jeg ble nødt til å dra ut en kopp med en gang for å vise frem til resten av kontoret!

4. Hva har dere fylt i deres logokopp?

Vi brukte koppene til å servere popcorn i. Det var den perfekte måten å servere snacks på en smittevernsvennlig måte.

5. Hva slags tilbakemeldinger har du  fått på logokoppene?

Både teamet og våre sponsorer syntes de var utrolig kule, og ekstra stas at de sto i stil til bilene våre.

Om Revolve NTNU
Siden 2010 har NTNU’s største tekniske studentorganisasjon designet og produsert til sammen ni racerbiler selv. Samarbeidet har rett over 80 nasjonale og internasjonale sponsorer, og deltar i konkurranser med verdens beste universitetslag.
LinkedIn: @revolve-ntnu
Facebook: @RevolveNTNU
Instagram: @revolventnu
Sponset pappkopp med logo | Samfunnskoppen | SKG - Spessialister innen profilert emballasje

Sosialt ansvar i SKG

Vårt ønske om å hjelpe spesielt barn står sterkt. Vi er opptatt av likeverd, inkludering og hjelp til selvhjelp. Derfor sponser vi først og fremst frivillige samfunnsprosjekter med lave egenkostnader som deler våre verdier. Helt topp, om du i tillegg er forankret i vårt lokalsamfunn i og rundt Drammen.

Samfunnsspiller

Det handler om mennesker

Nettverksbygging – Frivillig – Veldedig

Verdier vi i SKG støtter

SKG Emballasje har i 2020 etablert en egen støtteordning som går ut på, at 5% av firmaets overskudd skal gå til gode formål. En stor del går direkte til vårt eget skoleprosjekt i India. Men vi har flere hjertesaker her i Norge som regelmessig får vår støtte, blant annet idrettsforeninger i Drammensregionen, Rett fram opplevelser og Superselma.

Det er viktig for meg, at vi får bidratt her hjemme i Norge, slik at organisasjoner her også får viktige midler.

Amit Garg, gründer og eier i SKG Emballasje AS

Samfunnskoppen – Lokal støtte til foreninger

I senere tid har vi jobbet rettet mot lokale idrettslag. I 2020 har SKG sponset over 15.000 kopper med logo til lokale organisasjoner. Du kan få trykket opp 1.000 gratis pappkopper med eget trykk på den ene siden.

Midt i smittevernsopplegg er det en hygienisk måte å servere varm og kald drikke på trening, stevner, cup, møter, arrangement, i kiosken eller der det er nødvendig at mennesker fysisk møtes.

Passer ditt prosjekt til våre verdier?

Selv om det ikke alltid er rom for store kontantbeløp i en liten bedrift som SKG, så støtter vi prosjekter på mange forskjellige måter.

Vi kan for eksempel hjelpe deg i din digitale markedsføring og på sosiale medier, slik du får oppmerksomhet til ditt prosjekt gjennom vårt landsdekkende nettverk. Har du arrangementer, møtevirksomhet eller kjøkken/kiosk, kan vi bidra med 1.000 gratis pappkopper. Ønsker du juleinnpakning til barnelag, eller poser til loppisen, ser vi gjerne hva vi har tilgjengelig.

Er du interessert i gratis produkter, så gir vi regelmessig bort vareprøver og overskuddsproduksjon til gode formål. Dette er helgode, nye og ubrukte produkter som er igjen etter kundeordre og alt for synd til å kaste.

Vi pleier typisk å rydde på lageret rundt nyttår. Ta gjerne kontakt om du er interessert i plastposer, papirposer, handlenett, pappkrus, eksklusive papirposer eller andre produkter.

Det er alltid noe sponseprosjekter på gang i SKG. Vi har ikke alltid rom for enda flere større prosjekter, men spør oss! Så ser vi hvordan vi kan hjelpe deg.

SKG Emballasje AS
Terminalen 9B, 3414 Lierstranda
Tlf. 31 41 40 42
Epost kontakt@skg.no

www.skg.no