Innlegg

Kampanje: Frøposer med trykk fra PlanBi | Lynlåsposer | SKG - Spesialister innen profilert emballasje

Frøposer med trykk fra PlanBi

Våren kommer – tid for å så. Bestill Plan Bi-frøposer med din egen logo fra 100 stk. Plan Bi fra Jæren leverer norske blomsterfrø som et annerledes, lokalt og bærekraftig profilprodukt. Frøpakken blir til et meningsfullt matfat for insekter. Du sender et fargesprakende glad-budskap til dine kunder, og viser engasjement for naturen.

Vårens kampanje: Frøpose med insektblanding

Det er enkelt å bidra. Du kjøper en frøpose med din bedriftslogo fra PlanBi med nordisk frøblanding. Den består av mange forskjellige planter som blomstrer fra vår til høst i norsk klima. Frøposen kan trykkes på, bevarer kvaliteten til frøet og er laget ev et spesielt og mer miljøvennlig, resirkulerbart materiale.

Bestill din egen frøpose med personlig trykk her fra kr 18,- stk!

  • Design din egen pose
  • Norske frø fra lokal aktør PlanBi i Stavanger
  • Minste antall på 100 stykk – bestill gjerne mange flere!
  • Nyttig og meningsfull bedriftsgave
  • Lynlåspose i nytt og fult resirkulerbart materiale

Har du en PlanBi?

Med 100 frøposer kan du så 100 små blomsterenger. Har du en blomsterkasse? Bruk den til frøposen som blomstrer fra vår til høst, og gir mat til alle slags insekter. Du skaper et mini-biotop, der pollinatorer kan overleve i tett bebyggete strøk. Du kan også så små blomsterøyer i plenen, istedenfor å klippe hele plenen kort.

“En plen er som en grønn ørken for insekter.”

Audun Røyneberg, Sertifisert birøkter i PlanBi

Naturens matprodusenter er viktige

Naturen er helt avhengig av pollinatorer. En pollinator er en bie, humle, sommerfugl, blomsterflue eller bille. Pollinering gjør, at planter kan formere seg. En tredel av verdens matproduksjon og nær 90% av ville blomsterplanter er avhengig av pollinerende insekter. Insekter spiller derfor en nøkkelrolle for økosystemer.

I Norge får vi mat til mennesker og dyr av pollinering som epler, jordbær, erter, bønner, men også raps og kløver. Nær Spesielt ville bier som også humlene tilhører, står for det meste av verdens pollinering. Ved å lokke mange nok av disse små hjelperne til deg, får du både bedre kvalitet og mer å høste.

Hvem er PlanBi?

Birøkterne Audun og Armin i PlanBi jobber sammen med norske bedrifter om bærekraft og biologisk mangfold. De skaper grønne oaser for insekter, der det før var kjedelige tak, parkeringsplasser eller fassade.

Frøpakkene er bare en liten del av hele bærekraftsprosjektet. Organisasjoner kan boke kurs, events, rådgivning og levende bikuber fra Plan Bi. Du kan til og med være hands-on og jobbe med levende bier.

Et samarbeid med PlanBi gir deg muligheten til å delta aktivt i det grønne skiftet – med et konkret, bærekraftig og lokalt tiltak.

Armin Meier, Sertifisert birøkter og markedsansvarlig i PlanBi

Bikuber for biologisk mangfold

En bedriftskube fra PlanBi leveres i designet du ønsker med bedriftens logo. Del av pakken er en dedikert birøkter som steller kuber og informerer om bienes viktige pollinator-jobb. I slutten av sesongen får bedriftene sin egne honning. Blant PlanBi’s kunder er Magnar Eikeland, Madla Amfi, Arribatec og Sola kommune.

Bedriftskube til Magnar Eikeland gruppen fra PlanBi AS
Bedriftskube til Magnar Eikeland Gruppen levert av PlanBi AS Foto: PlanBi AS

Naturens matprodusenter er viktige

I Norge får vi mat til mennesker og dyr av pollinering som epler, jordbær, erter, bønner, men også raps og kløver. Nær Spesielt ville bier som også humlene tilhører, står for det meste av verdens pollinering. Ved å lokke mange nok av disse små hjelperne til deg, får du både bedre kvalitet og mer å høste.

Statsforvalterne har forskjellige tilskuddsordninger for de som ivaretar og formidler kunnskap om ville pollinatorer. Matproduksjon og naturlige økosystemer er et aktuelt satsningsområde i statens miljøarbeid.

#PlanBi #pollinering #bieblanding #mangfold #bærekraft #frøpose #medlogo

Statsforvalterne har forskjelliger tilskuddsordninger for de som ivaretar og formidler kunnskap om ville pollinatorer. Matproduksjon og naturlige økosystmer er et aktuelt satsningsområde i statens miljøarbeid.

#PlanBi #pollinering #bieblanding #mangfold #bærekraft #frøpose #medlogo

Les mer:

Fraktemballasje med logotryk | SKKG - Spesialister innen profilert emballasje

Gode august-priser og kort levering på 2-lags postposer med logo

Trenger du en ekstra solid forsendelsespose med logo til din nettbutikk? Vi har i August kort leveringstid og gode priser på ekstra slitesterke postposer med et dobbelt lag plast. Send oss din prisforespørsel på kampanjesiden.

Disse fraktposene er egnet til å sende spisse og tunge varer, og er helt ugjennomsiktige om du har noe som ikke skal synes. Posen kan du få i flere varianter, med hank, som returpose eller skreddersy din helt egen størrelse med eget trykk. 

Velg fritt blant våre modeller i egen størrelse og eget design. Vår 2-lags pose kommer for eksempel med:

  • miljøvennlig, resirkulert plast som er 100% resirkulerbar,
  • ekstra bærehank,
  • enkel eller dobbelt tape (returpose),
  • lomme til fraktdokumenter.

Standardposen kommer i 4 størrelser med én limstripe. Returposen har 2 limstriper, og gjør at kunden enkelt kan sende varene i retur i samme pose. Velg gjerne en returpose med dobbelt tape i resirkulert plast for å vise, at du bryr deg om miljøet.

Tilbudet gjelder t.o.m. 25.0.2021 med 15% rabatt på alle spesialproduserte 2-lags postposer fra min. 5.000 poser (maks 20.000 stk).