Sponset pappkopp med logo | Samfunnskoppen | SKG - Spessialister innen profilert emballasje
  • Om oss

Sosialt ansvar i SKG

Vårt ønske om å hjelpe spesielt barn står sterkt. Vi er opptatt av likeverd, inkludering og hjelp til selvhjelp. Derfor sponser vi først og fremst frivillige samfunnsprosjekter med lave egenkostnader som deler våre verdier. Helt topp, om du i tillegg er forankret i vårt lokalsamfunn i og rundt Drammen.

Samfunnsspiller

Det handler om mennesker

Nettverksbygging – Frivillig – Veldedig

Verdier vi i SKG støtter

SKG Emballasje har i 2020 etablert en egen støtteordning som går ut på, at 5% av firmaets overskudd skal gå til gode formål. En stor del går direkte til vårt eget skoleprosjekt i India. Men vi har flere hjertesaker her i Norge som regelmessig får vår støtte, blant annet idrettsforeninger i Drammensregionen, Rett fram opplevelser og Superselma.

Det er viktig for meg, at vi får bidratt her hjemme i Norge, slik at organisasjoner her også får viktige midler.

Amit Garg, gründer og eier i SKG Emballasje AS

Samfunnskoppen – Lokal støtte til foreninger

I senere tid har vi jobbet rettet mot lokale idrettslag. I 2020 har SKG sponset over 15.000 kopper med logo til lokale organisasjoner. Du kan få trykket opp 1.000 gratis pappkopper med eget trykk på den ene siden.

Midt i smittevernsopplegg er det en hygienisk måte å servere varm og kald drikke på trening, stevner, cup, møter, arrangement, i kiosken eller der det er nødvendig at mennesker fysisk møtes.

Passer ditt prosjekt til våre verdier?

Selv om det ikke alltid er rom for store kontantbeløp i en liten bedrift som SKG, så støtter vi prosjekter på mange forskjellige måter.

Vi kan for eksempel hjelpe deg i din digitale markedsføring og på sosiale medier, slik du får oppmerksomhet til ditt prosjekt gjennom vårt landsdekkende nettverk. Har du arrangementer, møtevirksomhet eller kjøkken/kiosk, kan vi bidra med 1.000 gratis pappkopper. Ønsker du juleinnpakning til barnelag, eller poser til loppisen, ser vi gjerne hva vi har tilgjengelig.

Er du interessert i gratis produkter, så gir vi regelmessig bort vareprøver og overskuddsproduksjon til gode formål. Dette er helgode, nye og ubrukte produkter som er igjen etter kundeordre og alt for synd til å kaste.

Vi pleier typisk å rydde på lageret rundt nyttår. Ta gjerne kontakt om du er interessert i plastposer, papirposer, handlenett, pappkrus, eksklusive papirposer eller andre produkter.

Det er alltid noe sponseprosjekter på gang i SKG. Vi har ikke alltid rom for enda flere større prosjekter, men spør oss! Så ser vi hvordan vi kan hjelpe deg.

SKG Emballasje AS
Terminalen 9B, 3414 Lierstranda
Tlf. 31 41 40 42
Epost kontakt@skg.no

www.skg.no