Gaselle for 3. gang i 2023 | Om oss | SKG - Spesialister innen profilert emballasje
  • Om oss

Gaselle for 3. gang – 10 år senere

Hurra! Et så utrolig, eventyrlig, spennende og arbeidsomt 2022 det har vært. Vi er ydmyk over all jobben teamet, samarbeidspartnere, kunder og leverandører har lagt inn i denne milepælen. Dere er fantastiske folk som er med oss på laget. Vi klarte det sammen! Takk.

Vi er enda mer stolte av å være Gaselle i 2023 hele 10 år etter enn vi vår av våre siste kåringer fra 2012 og 2023. Etter noen år med forsiktig og samtidig solid vekst klarte vi å gjøre et ekstra hopp til rekordomsetning.

2024 fortsette med like høy fart. Det venter spennende endringer i emballasjemarkedet og nye oppgaver å mestre.

Leverer profilert emballasje

Hva er det egentlig SKG har klart å bli Gaselle med? Vi er spesialister innen profilert emballasje, og leverer et stort utvalg forbruksvarer med trykk. Hos oss får du spesialprodusert emballasje i tilpasset størrelse med eget design. 

Få i Norge har et like bredt utvalg av profilert emballasje med lave opplag fra 500 stk som SKG, og dette er vi stolte av. I løpet av 2022 har SKG utviklet seg fra en ren posespesialist til en totalleverandør av spesialprodusert emballasje som står sterkt innen matemballasje og papirbaserte produkter.

DN Gaselle

DN Gaselle er en kåring av Norges råaeste vekstbedrifter i regi Dagens Næringliv.