Støttemidler til India og Rett Fram | Sosialt ansvar | SKG - Spesialister innen profilert emballasje
  • Sosialt ansvar

Donerer 61.000 kr til India og Drammen

Til sammen sender SKG nå 61.000 kr i humanitær hjelp til India og gir barn i Drammen en bedre hverdag. Dette betyr virkelig noe for oss, og vi er kjempetakknemlige for alle bidragene vi har fått. På bildet ser du, hvor mye vi har samlet inn og hvordan vi har valgt å fordele midlene.

Sender 50.000 kr for oksigen til India

Luft til alle-innsamlingen er nå klar til å sende 50.000 kr i støttemidler over til India.Med beløpet kan vi nå bistå Manav Sadhna og Hemkunt Foundation. Begge organisasjoner er midt i kriseområdet og hjelper COVID 19-ofre i India.

Vi velger å sende 50.000 kr gjennom vårt personlige nettverk i Hindu Tempelet i Norge til grasrotorganisasjonene i India. På denne måten er det sikret, at hele beløpet kommer uavkortet frem.

Støtter arbeid mot utenforskap og for inkludering av barn med 11.000 kr

I tillegg donerer vi 11.000 kr til Rett Fram Opplevelser lokalt her i Drammen. Dette er det fulle beløpet som SKG Emballasje vil få i skattefradrag i Norge for donasjoner til en god sak. Vi føler at dette ikke er penger som tilhører oss. Rett Fram opplevelser jobber aktivt med inkludering og ønsker å gi vanskeligstilte barn en verdig oppvekst.

Luft for alle fortsetter på VIPPS 690779

Det er fortsatt mulig å donere til VIPPS 690779. Vi fortsetter med å sende hjelp. Selv om COVID 19 letter på etter hvert, trenger kriseregionen fortsatt humanitær hjelp i form for mat, vann, medisinsk hjelp og det nødvendigste i hverdagen.

Takker igjen forall støtte!

Les mer
Project Karuna Covid-19 Relief Efforts: http://www.manavsadhna.org
Project Oxygen Relief: https://hemkuntfoundation.com/
Felleskap for barn - mot utenforskap og for inkludering: https://rett-fram.no
Prosjekt Luft for alle: https://www.skgemballasje.no/luft-er-for-alle-oksigen.../

Ta gjerne kontakt med oss, om du ønsker å bidra til vårt arbeid eller vite mer om prosjektet!

SKG Emballasje AS, Terminalen 9B, 3414 Lierstranda

kontakt@skg.no eller tlf 31 41 40 42