Butikk | Bransje | SKG - Spesialister innen profilert emballasje

Butikk

Bæreposen med logotrykk er en klassiker til butikken. Den gjør at kunden går reklame for deg, mens han fornøyd bærer varene hjem. Vi designer din butikkemballasje akkurat slik du ønsker. Størrelse, materiale og trykk bestemmer du. Vi designer også mange andre logoprodukter for detaljhandelen som handlenett, gjenbruksposer, gaveinnpakning og postposer. Du kan skreddersy din helt egen, unike emballasjeserie for både butikk og nettbutikk med enkle, praktiske, eksklusive eller kreative elementer.

Har du et ønske om mer miljøriktige poser, har vi både rimelige, miljøsmarte og eksklusive alternativer. Resirkulert plast er smart, handlenett varer lengre og luksuriøse papirposer kan lages slik at de både er eksklusive og miljøvennlige. Mangler du en pose som også gjør at kunden vender tilbake? Med noen få grep kan du lage en mer eksklusiv butikkpose som kunden husker.

Bruk vår erfaring og ekspertise for å finne riktig emballasje til din bedriftsprofil. Vi utvikler praktisk, kreativ og miljøsmart emballasje hver eneste dag. Spørr oss om din ønskepose!